Как да закупите употребявани машини с Exapro

Намерете следващата си машина

Защо да купувате от Exapro

Като над 500 000 професионалисти, намерете подходящата машина втора употреба на индустриалния пазар на Exapro

best price

Намерете следващата си машина на справедлива пазарна цена

search

Търсете лесно чрез категориите или търсачката

compliance

Съответствие на продавачите за безопасна покупка

support

Насладете се на лична помощ от специализиран агент

visit

Организирайте физическо или виртуално посещение и приключете покупката

Относно Exapro

Exapro е онлайн пазар, където можете да намерите широка гама от използвани индустриални машини, от металообработващо и дървообработващо оборудване до опаковъчни и печатни машини. Нашата платформа е предназначена да ви свърже с продавачи от цял ​​свят, осигурявайки ви достъп до глобална мрежа от доставчици на машини.

В Exapro разбираме, че закупуването на машини може да бъде сложен и отнемащ време процес, поради което се стремим да го направим възможно най-лесен и лесен. Нашата платформа предлага удобен за потребителя интерфейс, мощни инструменти за търсене и богат избор от списъци с машини, което ви позволява бързо да намерите правилното оборудване за вашите специфични нужди.

Когато разглеждате нашите обяви, ще намерите подробни описания, спецификации и снимки на всяка машина, давайки ви цялата информация, от която се нуждаете, за да вземете информирано решение. Можете също така да се свържете директно с продавачите през платформата, за да задавате въпроси, да поискате допълнителна информация и да преговаряте за цени.

Независимо дали сте собственик на малък бизнес, който търси една машина, или голяма промишлена компания, нуждаеща се от множество части от оборудване, Exapro разполага с всичко необходимо, за да намерите правилната машина на правилната цена. Защо да чакаме? Започнете да разглеждате нашите обяви днес и намерете идеалната машина за вашия бизнес!

Това, че продаваме машини, не означава, че сме машини!

Как да си купя машина

Разгледайте уебсайта - Отидете на уебсайта на Exapro и прегледайте категориите, за да намерите машините, от които се нуждаете.

1

Филтрирайте резултатите - Използвайте филтрите, за да прецизирате търсенето си и да намерите машини, които отговарят на вашите специфични изисквания.

2

Проверете списъка с машини - щракнете върху машината, която ви интересува, за да видите пълните й подробности, включително описание, спецификации и снимки.

3

Свържете се с продавача - Ако се интересувате от машина, щракнете върху бутона "Свържете се с продавача", за да се свържете с агента на Exapro, който отговаря за малката обява. Можете да задавате въпроси, да поискате допълнителна информация и да договорите цената.

4

Направете оферта - След като сте договорили цената и другите условия чрез вашия агент на Exapro, вие се свързвате със собственика.

5

Планирайте посещение - винаги е най-добре да видите машината, преди да потвърдите покупка. Организирайте физическо или виртуално посещение.

6

Уредете плащането и доставката - След като всички подробности за фактурирането са договорени, можете да уредите логистиката с продавача.

7

Получаване и проверка на машината - След като машината бъде доставена, проверете я щателно, за да се уверите, че отговаря на вашите очаквания по време на посещението ви на място. Ако има проблеми, свържете се с продавача и Exapro, за да ги разрешите.

8

Някои съвети за закупуване на употребявани машини с Exapro

За да намерите най-добрата машина за вашите производствени нужди, използвайте всички налични инструменти.

Използвайте лентата за търсене

Това е бързо, ефективно и интелигентно. Просто въведете марка, модел или тип машина. Нашата вътрешна търсачка ще ви прошепне някои предложения, прегрупирани по категория, производител или модел.

search

Преглеждайте машините по категории

Като алтернатива можете да си проправите път през категории машини, прескачайки от Основна към подкатегория. Винаги проверявайте дали сте в най-подходящата подкатегория за вашите нужди (напр. Обработващ център 5 ос).

category

Използвайте нашите функции за търсене на машини

Разработихме сложни и мощни инструменти за филтриране, за да ви помогнем бързо да намерите машината, която търсите. Можете да филтрирате машините по:
- производител
- местоположение (континент или държава)
- година на производство
- технически спецификации

filters

Изберете своя език, валута и система за измерване

Exapro е преведен на много езици. Изберете версията, която ви подхожда най-добре. Всички предложения за машини се превеждат, въпреки че някои са чрез автоматизирана система.

Освен това имате избор между много валути. Продавачите винаги ще се позовават на своята валута за продажба, но вие сами ще получите актуализирана представа за цената.

Превключвайте между метрични и имперски измервания, както сметнете за добре.

language

Вижте нашите най-добри оферти в секцията Горещи оферти или следете най-новите добавени машини в секцията Нови оферти

Търсите ли най-конкурентните цени? Винаги сте готови за добра възможност за покупка? Вижте секцията Горещи оферти, където прегрупираме само машини на цени под пазарните.

А ако следите нови входящи оферти, винаги можете да посетите менюто Нови оферти.

hot deal

Разгледайте нашия аукционен календар

Ние също така изброяваме търгове от всички големи индустриални аукционери, откъдето можете да преминете към техните системи за наддаване.

auctions

Използвайте списъка за поръчки, за да организирате резултатите от обявите за малки машини

Можете да пренаредите списъците с резултати според вашия приоритет:
- Уместност
- Производител
- Година на продукта
- Цена
- Добавена дата

ordering

Създайте акаунт в Exapro

Създаването на акаунт е безплатно и ви дава достъп до подобрени услуги. От вашия клиентски акаунт можете:
- задайте вашата валута, език и система за измерване
- управлявайте вашите бюлетини
- свържете се с вашия агент на Exapro
- попитайте за машини, без да се налага да попълвате вашите данни за контакт
- поискайте проверка за съответствие за по-ефективно посредничество с продавача
- добавете машина, която може да се наложи да продадете в бъдеще.

Не забравяйте, че когато създавате своя акаунт, моля, попълнете възможно най-много информация във вашия профил. Това ще ни помогне да подобрим вашето изживяване с Exapro и ще повиши доверието на Продавача във вашата заявка.

account

Задавайте въпроси на продавачите

Изберете внимателно кои машини биха Ви заинтересували и задайте своите въпроси. Ще получите незабавен отговор от нашия екип и трябва да получите по-точен отговор от Продавачите възможно най-скоро.

За да ви предоставим цялата информация, от която се нуждаете за бързо решение, задайте всичките си технически и търговски въпроси във вашето запитване. След това ще можем да ви дадем отговорите от самото начало.

ask

Не се притеснявайте за надеждността на продавача

В Exapro ви свързваме само с продавачи, за които сме преминали проверка за съответствие. Това ви предпазва от измами и ненадеждни продавачи. Можете също така да посетите машината, за да се уверите, че всичко е наред от техническа гледна точка. В крайна сметка има използвани и използвани.

verified

Винаги организирайте посещение, било то виртуално или физическо

След като всичко е потвърдено и зададено, вашият агент на Exapro ви свързва със собственика на машината. Трябва да планирате посещение. С приложения като Whatsapp или Google Meet можете да организирате отдалечено посещение. Най-добре, разбира се, е да планирате пътуване на място, за да можете да отделите време, за да проверите подробно машината и да получите по-добра представа за необходимата логистика.

В Exapro винаги препоръчваме двойна проверка на машина, преди да потвърдите покупка.

visit

Не забравяйте да получите точна представа какво е включено в машината

Вие сте в пряка връзка с продавача. Винаги се уверявайте, че имате ясна представа какво е включено в машината, каква помощ да очаквате от продавача и как да организирате договорената част от логистиката (демонтаж, опаковане, товарене, изпращане, разтоварване, разопаковане, сглобяване и стартиране).

Трябва също така да уточните всички финансови и възможни гаранционни аспекти директно с продавача.

responsive

Отзиви на клиенти: отзиви и отзиви от нашите потребители

Нашият екип е готов да ви помогне да закупите правилната машина

За вашите запитвания ще се погрижи един от нашите 22-ма членове на екипа. Ние говорим не по-малко от 12 езика и имаме над 20 години опит в търговията с машини.

user

Baris

Area Manager - Turkey

user

Darya

HR/Office manager

user

Gabriel

Sales Supervisor

user

Hana

Campaign Manager

user

Ilya

Area Manager - Poland

user

Jan

ExaSaas Assistant

user

Jérémie

Area Manager - Germany

user

Loick

Area Manager - France

user

Maciej

CDO

user

Maxime

COO

user

Nikola

HR assistant

user

Raphael

Area Manager - France

user

Robin

Head of Digital

user

Santi

Area Manager - Italy

user

Soulayma

Campaign Manager

user

Thomas

CEO