Тестомесачка Tec-Maq Z600

Година: 2019

Капацитет на резервоара 600 L
Тип Лопатка за месенеVMI KN250

Година: 2015

Капацитет на резервоара 150 L


Diosna DSP 300 E

Година: 2005

300 L

Werner Pfleiderer 175 L

Година: ~ 1990

Капацитет на резервоара 175 L
Тип Двойна спиралаKemper SP 250 a

Година: 1982

640 L