В Exapro предлагаме разнообразен избор от употребявани режещи и опаковъчни машини, които са от съществено значение за ефективното производство в бонбонената и сладкарската промишленост. Тези машини са предназначени за рязане и опаковане на бонбони, шоколади и други сладкарски изделия с прецизност и скорост, като осигуряват постоянно качество и атрактивна опаковка. Цените на нашите машини за рязане и опаковане варират от €5 000 за базови модели до €70 000 за усъвършенствани, високопроизводителни устройства от водещи марки като Bosch, Theegarten-Pactec, SIG и Lareka. Всяка машина се отличава с уникални спецификации, като например скорост на рязане, съвместимост с опаковъчния материал, диапазон на размерите на продуктите и ниво на автоматизация, което гарантира, че те отговарят на вашите специфични производствени нужди.

При избора на машина за рязане и опаковане вземете предвид ключови фактори като вида на обработваните бонбони, желания стил на опаковане (напр. усукване, нагъване, опаковане на потоци), скоростта и ефективността на машината, както и лесната експлоатация и поддръжка. Тези елементи са от решаващо значение за постигане на висококачествени, еднородни продукти, оптимизиране на производствената ефективност и свеждане до минимум на времето за престой. Инвестирането в нашите употребявани машини за рязане и опаковане не само осигурява достъп до първокласно оборудване на значително по-ниски цени, но и подкрепя устойчивите практики чрез удължаване на жизнения цикъл на издръжливите машини. Доверете се на ангажимента на Exapro за отлично обслужване на клиентите и намерете перфектната машина, която да подобри вашите производствени операции за бонбони и сладкиши.

Проучете още днес обявите на Exapro’за да откриете надеждни машини за рязане и опаковане, които осигуряват изключителна производителност и стойност за нуждите на вашата преработка на сладкарски изделия.

Ipak AFC2 DF

Година: 1993

Изход 7800 u/h
Максимална ширина на обвивката 32 mm
Максимална дължина на обвивката 50 mm


Машина за формиране на близалки Latini

Година:

Машина за формиране на близалки Latini машина Latini за производство на близалки с капацитет 180 бр. - две форми: сълза и сърце Машина за формоване и опаковане на плоски близалки - Производител: Latini - ефективност: 180 бр. - тип: DPW-IHD - производител: Latini - САЩ - комплект от два комплекта матрици с форма на сърце и сълза - ремонтиран

Nagema EB1

Година: 1989

Изход 4800 u/h
Максимална ширина на обвивката 96 mm
Максимална дължина на обвивката 180 mm

Фреза и опаковка за бонбони Compak UNO Superflow

Година:

Опаковъчна машина в Австрия Производител Compak Модел UNO Superflow

Bosch BVK2000A

Година: 2007

Изход 120000 u/h
Максимална ширина на обвивката 10 mm
Максимална дължина на обвивката 19 mm

Dhima Systems Ltd Type DSFL-1000

Година: 2002

Изход 125 u/h
Максимална ширина на обвивката 26 mm
Максимална дължина на обвивката 26 mm

Опаковъчна машина Tevopharm P6

Година:

Хоризонтална опаковъчна машина Tevopharm P6: - височина между долната и горната челюст на ножовете: 20 mm - ширина на ножа: 100 mm - разстояние между крачетата на подаващото устройство: 107 mm - производителност до 220 бр.

Nagema EL 5 Wienerfaltung

Година: 1990

Изход 180 u/h
Максимална ширина на обвивката 25 mm
Максимална дължина на обвивката 40 mm

Rasch RK

Година:

Изход 230 u/h
Максимална ширина на обвивката 40 mm
Максимална дължина на обвивката 50 mm

NAGEMA EL 5 Wienerfaltung

Година: 1990

Изход 180 u/h
Максимална ширина на обвивката 25 mm
Максимална дължина на обвивката 40 mm

RASH RK

Година:

Изход 12000 u/h
Максимална ширина на обвивката 35 mm
Максимална дължина на обвивката 55 mm

Freudenberg FSM1

Година: 1993

Изход 3000 u/h
Максимална ширина на обвивката 90 mm
Максимална дължина на обвивката 160 mm


Ipac AFC2 DF

Година: 1993

Изход 7800 u/h
Максимална ширина на обвивката 20 mm
Максимална дължина на обвивката 35 mm

Nuovafima Imballagi F013G

Година:

Изход 6000 u/h
Максимална ширина на обвивката 15 mm
Максимална дължина на обвивката 46 mm


Nagema EU 4

Година: 1990

Изход 24000 u/h

Tabakuni EE3

Година: 1970

Изход 4800 u/h
Максимална ширина на обвивката 90 mm
Максимална дължина на обвивката 180 mm

Машина за опаковане на шоколад Sapal BNE

Година:

Изход 7200 u/h
Максимална ширина на обвивката 50 mm
Максимална дължина на обвивката 100 mm


Разопаковане на сладкия успех: Изчерпателно ръководство за машини за рязане и опаковане на бонбони и сладкиши

Машините за рязане и опаковане са от съществено значение в производството на бонбони и сладкиши, като гарантират, че продуктите са прецизно нарязани, опаковани и готови за разпространение. Тези машини повишават ефективността на производството, поддържат качеството на продуктите и осигуряват последователност при опаковането, което ги прави незаменими за производителите на бонбони. Разбирането на видовете, характеристиките и основните съображения при закупуването на машини за рязане и опаковане може значително да повиши производствените възможности и да рационализира дейността. Exapro, водещ онлайн пазар за употребявани индустриални машини, предлага широка гама от машини за рязане и опаковане, като осигурява на предприятията достъп до висококачествено оборудване на конкурентни цени.

Видове машини за рязане и опаковане

Машините за рязане и опаковане се предлагат в различни конфигурации, за да отговарят на специфичните производствени нужди и мащаби. Основните типове включват:

Обработване на хартия

Машини за рязане и опаковане на партиди

Партидните машини за рязане и опаковане са предназначени за производство в малък до среден мащаб. Тези машини режат и опаковат бонбони на партиди, което ги прави подходящи за занаятчийски и специализирани производители на бонбони.

 • Ръчни машини за опаковане на партиди: Изискват ръчно въвеждане на данни за рязане и опаковане, идеални са за дребномащабни операции, при които прецизността и персонализирането са от съществено значение.
 • Полуавтоматични машини за партиди: Комбинират ръчно въвеждане с автоматизирани функции за повишаване на ефективността, като същевременно запазват контрола върху производствения процес.

Машини за непрекъснато рязане и опаковане

Континуалните машини за рязане и опаковане са предназначени за високообемно производство, като работят непрекъснато за постигане на максимална производителност. Тези машини са от съществено значение за големи производствени мощности за бонбони.

 • Напълно автоматични машини за непрекъснато рязане: Автоматизират целия процес - от рязането до опаковането, като осигуряват висока скорост и последователност.
 • Високоскоростни машини за непрекъснато производство: Проектирани за максимална ефективност, тези машини могат да обработват големи обеми бонбони, което ги прави идеални за масово производство.

Машини за специфични продукти

Някои машини са специализирани за определени видове бонбони, като например шоколадови бонбони, ириси или твърди бонбони. Тези машини са съобразени с уникалните изисквания на всеки вид бонбони, като осигуряват оптимална обработка и опаковане.

 • Машини за рязане и опаковане на шоколад: Предназначени са за обработка на деликатни шоколадови бонбони, като осигуряват прецизно рязане и нежно опаковане, за да се запази качеството на продукта.
 • Машини за рязане и опаковане на шоколадови бонбони: Създадени за работа с лепкави шоколадови бонбони, като осигуряват точно рязане и ефективно опаковане, за да се предотврати залепването им.
 • Машини за рязане и опаковане на твърди бонбони: Здрави машини, способни да режат и опаковат твърди бонбони, като осигуряват издръжливост и прецизност.

Exapro предлага разнообразие от машини за рязане и опаковане, което гарантира, че фирмите могат да намерят оборудване, отговарящо на специфичните им производствени нужди.

Ключови характеристики и спецификации

При избора на машина за рязане и опаковане е изключително важно да се вземат предвид специфичните характеристики и спецификации, за да се гарантира, че машината отговаря на вашите оперативни изисквания.

Прецизност на рязане

Прецизността на режещия механизъм е от съществено значение за осигуряване на еднородност и последователност на размера и формата на бонбоните. Търсете машини с регулируеми настройки за рязане, за да се приспособят към различните размери на бонбоните и да се поддържат висококачествени стандарти.

Скорост и ефективност на опаковането

Скоростта, с която машината опакова бонбони, оказва влияние върху цялостната ефективност на производството. Високоскоростните машини са идеални за мащабни операции, докато по-бавните машини могат да бъдат достатъчни за по-малки производствени серии. Списъците на Exapro’предоставят подробни спецификации за скоростта на опаковане, което ще ви помогне да намерите машина, която отговаря на вашия производствен обем.

Съвместимост на материалите

Уверете се, че машината е съвместима с материалите, използвани във вашия процес на опаковане, като например различни видове опаковъчни фолиа или фолиа. Машините, които могат да работят с различни материали, предлагат по-голяма гъвкавост и многофункционалност на възможностите за опаковане.

Автоматизация и управление

Усъвършенстваните системи за автоматизация и контрол повишават прецизността и последователността при рязане и опаковане. Функции като програмируеми настройки, интерфейси със сензорен екран и възможности за наблюдение в реално време могат значително да повишат производителността и да осигурят постоянно качество на продуктите. Платформата на Exapro’включва машини с различни нива на автоматизация, което ви позволява да намерите правилния баланс между функционалност и лекота на използване.

Трайност и поддръжка

Издръжливостта на машината и изискванията за нейната поддръжка са от решаващо значение за дългосрочната оперативна ефективност. Машините, изработени от висококачествени материали, като например неръждаема стомана, са по-устойчиви на износване. Лесните за почистване конструкции и достъпните компоненти опростяват поддръжката, като намаляват времето за престой и оперативните разходи. Exapro предоставя информация за състоянието и историята на поддръжката на употребяваните машини, което спомага за вземането на информирани решения.

Водещи марки в областта на машините за рязане и опаковане

Надеждните марки и производители често са синоним на по-високо качество и по-добра поддръжка. Някои водещи марки на пазара на машини за рязане и опаковане включват:

 • ACMA: Известна със своите високопрецизни и иновативни машини, ACMA предлага надеждни решения, подходящи за различни видове бонбони.
 • Theegarten-Pactec: Известни със своята издръжливост и усъвършенствана технология, машините на Theegarten-Pactec са популярни в мащабното производство на бонбони.
 • Bosch: Bosch предлага широка гама от високопроизводителни машини, известни със своята надеждност и прецизност при взискателни приложения.
 • LoeschPack: Машините LoeschPack’се характеризират с ефективност и гъвкавост, като предлагат надеждна производителност за мащабни операции.

Exapro разполага с оборудване от тези и други реномирани марки, осигурявайки достъп до надеждни и добре поддържани машини.

Цени на употребявани машини за рязане и опаковане

Стойността на употребяваните машини за рязане и опаковане варира в широки граници в зависимост от фактори като възраст, състояние, марка и специфични характеристики. Като цяло цените могат да варират от няколко хиляди до няколко десетки хиляди долара. Например цената на употребявана машина за пакетно рязане ACMA може да бъде около 10 000 до 20 000 долара, докато цената на високотехнологична машина за непрекъснато опаковане Bosch може да бъде между 30 000 и 50 000 долара. Пазарът на Exapro предлага редица опции за ценообразуване, като осигурява прозрачност и конкурентни оферти за купувачите.

Заключение

Машините за рязане и опаковане са основни инструменти в производството на бонбони и сладкиши, като предлагат ефективни и надеждни решения за обработка и опаковане на бонбонени продукти. Чрез разбирането на различните видове машини и ключовите фактори, които трябва да се вземат под внимание при покупка, предприятията могат да вземат информирани решения, съобразени с техните производствени нужди. Exapro предлага цялостна платформа за набавяне на висококачествени употребявани машини, като осигурява подробни списъци и конкурентни цени. Независимо дали се нуждаете от ръчна машина за партиди, напълно автоматична машина за непрекъснато производство или специализирана машина за опаковане на бонбони, обширният инвентар и удобният интерфейс на Exapro’улесняват намирането на подходящото оборудване за вашите производствени операции за бонбони.