Exapro, водещ онлайн пазар за употребявани индустриални машини, предлага разнообразие от месарски мелнички и мелнички, основни инструменти за обработка на месо. Тези машини, произхождащи от уважавани производители като Hobart, BIRO, Sirman и Kolbe, гарантират постоянна текстура на месото, повишена ефективност и безупречни хигиенни стандарти. С машини, подходящи за различни условия – от местни месарници до промишлени преработвателни предприятия – Exapro отговаря на широк спектър от нужди.

Цените за тези основни инструменти на Exapro обикновено варират между €7 000 и €30 000, като предлагат опции за различни бюджетни ограничения. Ключовите параметри, които трябва да се имат предвид при Exapro, включват капацитет, мощност на двигателя, размер на плочата и възраст на машината. Купувачите се възползват от изчерпателни списъци, които подробно описват тези параметри, подпомагайки вземането на информирано решение. 

Exapro опростява процеса на покупка и продажба на месомелачки и мелнички за месо, като предлага машини от реномирани марки на конкурентни цени. С подробни спецификации на машината и удобен за потребителя интерфейс, Exapro стои като основната платформа за качествено използвано оборудване за обработка на месо.

Мелница Wolfking SFG 850/200

Година:

Мелница за замразено месо Wolfking SFG 850/200 Машината е в добро състояние, без дефекти, работи гладко, без усилие, работи в производството до края. Ситовете и ножовете са нови. Доставя се с това, което е на снимките. Широчина 130 см Дължина 170 см Височина 200 см Приблизително тегло 1000-1200 кг Купа 130 см на 95 см Дълбочина при 100 см Отвор …

Мелница Krämer + Grebe WW200

Година: 2017

Диаметър на устата/отвора 200 mm

PALMIA 400

Година:

Диаметър на устата/отвора 412 mm

Мелница RISCO TR 200

Година: 2008

Risco TR-200 Ъглошлайф година модел 2008 Обем на контейнера 325 литра. Регулируема скорост, много добро състояние. Размери 135 x 135 cm H 160 cm. тази допълнителна информация е стандартна за този модел. Моля, винаги проверявайте подробностите по време на посещение Мелницата RISCO TR 200, представена през 2008 г., е най-съвременно решение за обработка на месо, предлагащо изключителна производителност и гъвкавост. …

USK12 mainali индустриална машина за подстригване

Година: 2008

USK12 mainali индустриална машина за подстригване Mainali USK12 Double Clip е автоматична двойна машинка за подстригване, предназначена за индустриални приложения. Тя е идеална за надеждно запечатване на хранителни продукти и други стоки в торбички.

GEA Meat Separator

Година: 2012

Месосепаратор Gea от 2012г. За допълнителна информация, моля свържете се с мен чрез моя имейл. Намира се в Унгария

Seydelmann PU 201

Година: 2000

Капацитет 6000 kg

Kilia G160 2000S

Година: 2014

Диаметър на устата/отвора 160 mm
Капацитет 260 kg

Пневматичен пистолет за обсадни тръби Torras C 250

Година: 2021

Пневматичен пистолет за обсадни тръби Torras C 250 Продаваме висококачествено пневматично оръдие модел Torras C 250, идеално за индустриални приложения за обработка и транспортиране на насипни материали.

Мелница KRÄMER & GREBE CFS WW-200

Година: 2002

Krämer & Grebe / CFS WW-200 Ъглошлайф със съпътстващ подемник. Регулируемо подаване напред 3x различни скорости на мелничния винт. Много добро състояние! Размери 290 x 200 cm Височина 280 cm.

Мелница Kolbe MWE52+PM150

Година:

Диаметър на устата/отвора 130 mm

Мелница KT LM 82-P

Година:

Диаметър на устата/отвора 82 mm

K+G Wetter 130mm angle grinder

Година: 1997

Диаметър на устата/отвора 130 mm
Капацитет 245 kg

Мелница ED-POL dok Spomasz Żary W 130 BN

Година: 2024

Диаметър на устата/отвора 130 mm

Мелница Stephan MCH-D 30A

Година: 1983

Емулсионна мелница Stephan MCH-D 30A с пълен комплект ножове 0,5 мм + 0,9 мм. Размери 175 x 98 cm H 75 cm.

Talsa W114

Година: 2013

Диаметър на устата/отвора 114 mm
Капацитет 1200 kg

CFS Combo Grind 1500/250

Година: 2002

Миксер Мелница Марка: CFS Модел: Combo Grind 1500/250 Построен 2002г 59 kW Пълна изправност тази допълнителна информация е стандартна за този модел. Моля, винаги проверявайте подробностите по време на посещение Мелницата CFS Combo Grind 1500/250, произведена през 2002 г. от CFS, е високоефективна и универсална машина за обработка на храни, предназначена за смилане и смилане в хранително-вкусовата промишленост. Тази мелница …

Мелница Mado MEW 621

Година: 2005

Mado MEW 621, 2005 г., много добро състояние. Мощност 4 kw + 1,5 kw Капацитет до 1500 kg/h. Разполагам също така с порционираща машина с приемна лента за нея ( продавам отделно ). Включени са оригинални документи.


Sepamatic Sepa 2000

Година: 2000

Капацитет 8000 kg


Изследване на месомелачки и мелнички в Exapro

Индустриалният свят може да бъде безмилостен, където постигането на оптимална ефективност и рентабилност е от първостепенно значение. В тази динамична сфера Exapro се очертава като водещ пазар, предлагащ широка гама от употребявани промишлени машини, безпроблемно свързващи купувачи и продавачи от целия свят. Докато навлизаме по-дълбоко в категорията машини за обработка на храни, ние хвърляме светлина върху основното оборудване за месопреработвателните единици, а именно месомелачките и месомелачките.

Месарските мелнички и мелнички играят ключова роля в хранително-вкусовата промишленост. Тези мощни машини са проектирани да трансформират големи количества месо във фино смляно или смляно месо, което ги прави незаменими за месарници, ресторанти и компании за производство на храни, които имат за цел да увеличат максимално производителността и да поддържат висококачествени стандарти. Прецизният дизайн на тези машини гарантира запазване на текстурата и вкуса на месото, предлагайки несравнима свежест и вкус.

Покупката и продажбата чрез Exapro носи няколко предимства. За продавачите това е възможност да достигнат до широк спектър от потенциални купувачи, което им позволява да осигурят конкурентни цени за своите машини. Интуитивната платформа на Exapro гарантира плавен процес на продажба, осигурявайки поддръжка на всяка стъпка, от списъка на оборудването до финализирането на сделката. За купувачите това е врата към висококачествени машини от реномирани продавачи, което улеснява намирането на точно това, от което имат нужда, без да правят компромис с качеството или да надхвърлят бюджета.

Покупката на употребявани машини, като месомелачки и мелнички за клане, от Exapro, не е просто икономичен избор; това е инвестиция в качество и надеждност. Използваните месомелачки и мелнички за клане на Exapro са позиционирани в широк ценови спектър, който варира от €7000 до €30 000. Тази обширна гама е отражение на разнообразните предложения по отношение на размер, функционалност, марка, възраст и състояние на машините. Избирайки употребявано оборудване, компаниите могат да придобият първокласни машини, които отговарят на техните оперативни нужди, без да поемат тежестта на рязката амортизация, на която е подложено новото оборудване.

За тези, които се стремят да продават, изживяването с Exapro е белязано от лекота и увереност. Платформата дава възможност на продавачите да достигнат до разнообразен и обширен набор от заинтересовани купувачи, като гарантира, че получават справедлива стойност за своето оборудване. Това, съчетано с прозрачния и ясен процес на продажба на Exapro, го прави предпочитан избор за мнозина, които искат да продадат своите използвани промишлени машини.

Месарските мелнички и мелнички, изброени в Exapro, са описани щателно, с подробни спецификации и изображения, предлагащи ясна представа за състоянието и възможностите на оборудването. Това гарантира, че купувачите вземат информирани решения и са в състояние да изберат машината, която най-добре отговаря на техните нужди и бюджет. За тези, които се интересуват от продажба, изброяването на техните машини в Exapro гарантира видимост за глобална аудитория, увеличавайки максимално шансовете за продажба на оборудването им бързо и на изгодна цена.

Независимо дали сте купувач, който иска да направи стратегическо придобиване, или продавач, който има за цел да ликвидира активи, Exapro се откроява като платформа за употребявани промишлени машини, предлагайки безпроблемен, ефективен и прозрачен процес. Изисканата селекция от месомелачки и мелнички за месо на Exapro е доказателство за високите стандарти и разнообразната налична гама, отговаряща на разнообразните нужди на професионалистите в хранително-вкусовата промишленост.

Пазарът на Exapro е пресечна точка на надеждност, стойност и разнообразие, предоставяща плодотворна почва за онези, които искат да купуват или продават употребявани месомелачки и мелнички за месо, като по този начин насърчават устойчив растеж и оперативни постижения в хранително-вкусовата промишленост.

 

Предимства на месомелачките и месомелачки

Месарските мелници и мелнички са незаменими инструменти в хранително-вкусовата промишленост, особено за фирми, които се занимават с месни продукти. Тези машини предлагат множество предимства, рационализирайки операциите и осигурявайки последователност в продукцията на продукта. Нека разгледаме основните предимства на тези жизненоважни части от оборудването:

Постоянство на текстурата и размера: Едно от основните предимства на използването на мелнички и мелнички е еднородността, която те придават на месните продукти. Независимо дали приготвяте мляно месо за колбаси или мляно говеждо месо за бургери, тези машини гарантират, че всяка партида има постоянна текстура и размер.

Повишена ефективност: Ръчното смилане или смилане отнема време и е трудоемко. С използването на автоматизирани мелнички и мелнички, предприятията могат да обработват големи количества месо за част от времето, повишавайки производствените нива и общата ефективност.

Икономии на разходи: Докато първоначалната инвестиция в мелница или мелница може да изглежда значителна, дългосрочните спестявания по отношение на разходите за труд и време могат да бъдат значителни. Тези машини могат бързо да се изплатят чрез увеличаване на производствения капацитет и намаляване на нуждите от ръчен труд.

Хигиена и безопасност: Автоматизираните мелнички и мелнички са проектирани с грижа за безопасността и чистотата. Те минимизират човешкия контакт с месото, намалявайки риска от заразяване. Освен това, много съвременни машини се предлагат с функции за безопасност за предотвратяване на инциденти по време на работа.

Запазване на качеството: Възможностите за бърза обработка на тези машини означават, че месото е изложено на външни елементи за по-кратък период, запазвайки своята свежест и качество. Това гарантира, че крайният продукт запазва своя вкус и хранителна стойност.

Намаляване на отпадъците: Ефективното смилане и смилане може да доведе до значително намаляване на отпадъците. Като гарантират, че по-голяма част от месото се преработва и използва, фирмите могат да увеличат максимално печалбите си и да сведат до минимум загубите.

Подобрено представяне на продукта: Еднородно смляното или смляно месо има по-привлекателно визуално представяне. Това може да бъде особено полезно за фирми, които продават директно на потребителите, тъй като визуално привлекателен продукт може да стимулира продажбите.

Универсалност: Освен само месо, много мелнички и мелнички са достатъчно гъвкави, за да обработват други хранителни продукти, като зеленчуци, плодове и ядки. Тази многофункционалност може да бъде допълнително предимство за фирми, които искат да разнообразят своята продуктова гама.

Издръжливост: Повечето промишлени месомелачки и мелнички са направени да издържат. Те са проектирани да се справят с тежките условия на редовна употреба, често изработени от здрави материали като неръждаема стомана, което гарантира, че ще служат на бизнеса за години напред.

По същество месомелачките и мелничките са нещо повече от инструменти; те са инвестиции в ефективността, последователността и качеството на месопреработвателните операции. С безбройните предимства, които предлагат, не е чудно, че се считат за основни машини в хранително-вкусовия сектор.

 

Основни машинни параметри на месомелачки и мелнички 

Когато купувате или продавате месомелачки и мелнички за клане на Exapro, важно е да разберете и вземете предвид няколко параметъра на машината. Тези параметри не само определят възможностите и пригодността на машината за конкретни задачи, но също така влияят на нейната стойност на пазара. Ето основните параметри на машината, които трябва да вземете предвид:

Капацитет: Това се отнася до количеството месо, което машината може да обработи в рамките на даден период от време, често измервано в килограми или паундове на час. Необходимият капацитет ще варира в зависимост от мащаба на операциите.

Мощност на двигателя: Мощността на двигателя на машината, обикновено дадена в конски сили (HP) или киловати (kW), показва силата и ефективността на мелничката или мелачката. По-мощен мотор може да се справи по-ефективно с по-твърди меса и по-големи количества.

Размер и вид на плочата: плочата, с нейните различни по големина отвори, определя фиността или грубостта на каймата. От съществено значение е да знаете какви размери са налични или включени в машината, тъй като това ще диктува разнообразието от текстури, които можете да произвеждате.

Диаметър на захранващото гърло: Размерът на захранващото гърло оказва влияние върху това колко месо може да бъде заредено в машината наведнъж и може да повлияе на общата скорост на обработка.

Конструкционен материал: Неръждаемата стомана е популярен избор поради своята издръжливост и лекота на почистване. Качеството на неръждаемата стомана обаче, както и наличието на всякакви други материали, могат да повлияят на дълготрайността на машината и хигиенните стандарти.

Функции за безопасност: Търсете машини с вградени механизми за безопасност, като бутони за аварийно спиране, освобождаване без напрежение или защита от претоварване. Тези функции са от решаващо значение за гарантиране на безопасността на оператора.

Лесно почистване: Машините, които са лесни за разглобяване и почистване, ще поддържат по-добри хигиенни стандарти и ще удължат живота на оборудването.

Размер и отпечатък: Особено за заведения с ограничено пространство, физическите размери на машината и нейният отпечатък могат да бъдат решаващ фактор.

Аксесоари и приставки: Някои машини се доставят с допълнителни приставки или функции, като пълнители за колбаси или устройства за приготвяне на кибе. Те могат да добавят стойност и гъвкавост към машината.

Гаранция и сервизна история: Ако машината се предлага с оставаща гаранция или има документирана сервизна история, това може да е знак за надеждност и да предложи на купувачите допълнително спокойствие.

Независимо дали купувате или продавате мелница или мелничка на Exapro, наличието на изчерпателни познания за тези параметри ще улесни по-гладката сделка. Той гарантира, че купувачите инвестират в машина, която отговаря на техните нужди, а продавачите представят своите машини в най-привлекателната светлина, увеличавайки максимално пазарната им стойност.

 

Област на употреба

Разбирането на машината в контекста на нейното приложение е от основно значение както за купувачите, така и за продавачите на платформа като Exapro, тъй като помага за привеждането в съответствие на възможностите на машината с оперативните нужди на бъдещия купувач. Ето основните области на употреба на месомелачките и мелничките:

Месарници и магазини за месо: Най-очевидното приложение е в местните месарници и магазини за месо, където прясното месо се обработва ежедневно за продажба на дребно. Тези заведения изискват мелнички и мелнички за приготвяне на различни месни продукти, като например мляно говеждо, свинско или птиче месо.

Ресторанти и търговски кухни: Много ресторанти, особено тези, които са специализирани в месни ястия или ръчно изработени продукти като бургери или колбаси, използват машини за мелене и мелнички, за да осигурят прясно приготвяне и да поддържат контрол на качеството.

Предприятия за преработка на месо: По-големи промишлени версии на тези машини се използват в предприятия за преработка на месо, където месото се обработва в насипно състояние за разпространение до търговци на дребно, ресторанти или по-нататъшна преработка в пакетирани стоки.

Производители на храни за домашни любимци: Мелничките и мелниците се използват за обработка на месо и други съставки при производството на храни за домашни любимци.

Производители на колбаси: Тези фирми разчитат в голяма степен на мелнички и мелнички, за да постигнат правилната текстура и консистенция за различни видове колбаси.

Лаборатории за научноизследователска и развойна дейност на хранителни продукти: Лабораториите за научноизследователска и развойна дейност в хранителния сектор може да използват тези машини за тестване на нови продукти или процеси.

Кетъринг компании: Такива компании, особено тези, които обслужват големи събития или институции, може да имат нужда от обработка на месо в насипно състояние, което прави мелничките и мелничките основни.

Фермерски магазини и местни производители: Фермите, които отглеждат и преработват добитъка си, може да използват тези машини, за да добавят стойност към своите продукти, като предлагат прясно смляно или смляно месо директно на потребителите.

Щандове за храна и улични продавачи на храна: Специалистите в продукти на основата на месо може да използват по-малки, преносими мелнички и мелнички, за да предлагат прясно приготвени ястия.

Областта на използване на месомелачките и мелниците за месо обхваща широк спектър от приложения, от малки местни магазини до големи промишлени предприятия. Като разбират тези контексти, както купувачите, така и продавачите в Exapro могат да улеснят по-информирани и ефективни транзакции.

 

Основни производители на месомелачки и месомелачки

Има няколко добре известни производители на месомелачки и мелнички за клане, чиито машини са широко изброени на платформи като Exapro. Ето някои от забележителните производители в тази индустрия:

Hobart: Международно призната марка, Hobart произвежда гама от хранително оборудване, включително месомелачки и мелници.

BIRO: Известен със своята издръжливост и надеждност, BIRO предлага гама от мелнички и мелнички, подходящи за различни приложения, от търговия на дребно до промишлени.

Sirman: Италиански производител, спечелил световно признание със своето оборудване за обработка на храни, включително мелници и мелници.

Mainca: Базирана в Испания, Mainca е специализирана в оборудване за месопреработвателната промишленост, произвеждайки здрави и ефективни мелнички и мелнички.

Kolbe: Немски производител, известен със своите прецизно проектирани машини, Kolbe произвежда гама мелници, подходящи както за малки, така и за големи операции.

Laska: Специализирана в индустриално оборудване за обработка на месо, Laska е доверена марка в индустрията.

Mado: Друга марка, произхождаща от Германия, Mado предлага гама от оборудване за обработка на месо, включително високоефективни мелнички и мелници.

Seydelmann: Дългогодишна немска марка, Seydelmann произвежда висококачествени индустриални мелнички и миксери за месопреработвателния сектор.

Thompson: Тази австралийска марка е известна със своите тежки машини за обработка на месо, които включват здрави мелници и миксери.

Palmia: Произхождаща от Финландия, Palmia произвежда мелнички и миксери в индустриален мащаб, подходящи за големи месопреработвателни предприятия.

TREIF: Въпреки че произвеждат по-широка гама от оборудване за обработка на храни, месомелачките и месомелачките на TREIF са високо ценени.

Weiler: Специализирана в тежкотоварни мелнички за широкомащабни операции, Weiler е предпочитана марка за много месопреработвателни предприятия.

Когато разглеждат пазари като Exapro, за купувачите е полезно да са запознати с тези марки. Признатите производители често означават надеждност, качество и разширени функции. Въпреки това е от решаващо значение да се вземат предвид фактори като състояние на машината, възраст и оперативна история. От страна на продавачите, споменаването на добре позната марка може да привлече повече потенциални купувачи, тъй като тези имена често носят доверие и увереност в индустрията.