Млекарница - използвани машини за производство на сирене, опаковане и порциониране 68


В Exapro се гордеем с това, че предлагаме разнообразна гама от използвани машини за производство, опаковане и порциониране на сирене, съобразени както с начинаещи, така и с опитни производители на сирене. Обхващайки ценови диапазон от 19 000 евро до 94 000 евро, тези машини представляват икономически изгодна алтернатива на новото оборудване без компромис с качеството. Те имат доказана надеждност от предишната си употреба и идват от уважавани производители като Tetra Pak, GEA, Alpma и други.

Основната привлекателност на тези машини се крие в тяхната рентабилност, осигурявайки значителни спестявания в сравнение с чисто новите аналози, съчетани с по-бърза настройка поради незабавна наличност. Всяка единица, независимо от нейната цена, обещава ефективност, издръжливост и прецизност. От млечната промишленост до търговията на дребно и хотелиерството, тези машини намират приложение в различни сектори, подчертавайки тяхната гъвкавост.

За потенциални купувачи, обявите на Exapro описват подробно параметрите на машината като тип, производствен капацитет, марка, състояние и характеристики. Това гарантира прозрачност и помага на купувачите да вземат информирани решения, съобразени с техните производствени нужди. Накратко, Exapro предлага отлична платформа за придобиване или продажба на употребявани машини за производство на сирене, осигурявайки безпроблемно, прозрачно и ориентирано към стойност изживяване за всички участващи страни.Машина за производство, опаковане и порциониране на сирене TAS polivalente soll 1000

Година:

n 2 повдигащ се 1000lt многофункционален + 1000lt h плоча пастьоризатор + комплект маси, форми и различно оборудване

Alpma CUT23

Година: 1997

Изход 7200 u/h

Машина за производство, опаковане и порциониране на сирене GEA NS3006 Ниско работно време

Година: 2018

Налягане 250 bar Капацитет 500 л/ч Работна температура 90 °C Инсталирана мощност 7,5 kW Резервоар 160 л


DOMA kt3 emk, Машина за порциониране на сирене

Година: 2016

Разделител за сирене за безпроблемно разделяне на всички видове колелца сирене на удобни за потребителя парчета за самообслужване или за щандове за обслужване. Лесно и безопасно управление с помощта на превключвател за налягане. Мощно хидравлично задвижване. Патентован принцип на работа - внимателно разпределение на сиренето без "смачкване". Лесно почистване на парчетата, без дразнещ капак или нещо подобно. Бърза и безопасна …

MKT Presswanne

Година: 1997

Кана за отцеждане и предпресоване на сирене MKT Presswanne Информация Правоъгълна SS вана за отцеждане и предварително пресоване (отцеждащ съд) за сирене. Отводняване отстрани чрез SS перфорирани плочи и през дъното чрез микроперфориран килим. Дренажна повърхност: 10,75 m², общ обем 6 000 литра, подходящ за 1 000 до 1 700 кг сирене в зависимост от височината на блоковете сирене. Предварително …

Машина за производство, опаковане и порциониране на сирене Kustner YH60

Година: 1990

Машината е след пълна експлоатация, без транспортна лента. конвейер + 3500 евро Ел шкафът е на машината и е част от нея. Kustner YH60 триъгълник 8/8 Манометър по желание на клиента - в момента е настроен на 17,5 g Ходове от 50 до 65 / мин 1990 г. Пълен ремонт през 2023 г. Червена X-образна лента

Alpma V-64 / AV

Година: 1993

Изход 3000 u/h

Klokslag / Laude Euroblok

Година: 1996

Изход 80 u/h


Italian italian

Година: 2002

Изход 300 u/h

46 500 €

Вижте продукта

GB Великобритания

Kustner Delta DF

Година: 1985

Изход 3600 u/h

Milkylab Lab 21P

Година: 2013

Изход 5400 u/h

Milk Project DSA Ниско работно време

Година: 2001

Дозаторът за извара се използва за пренасяне на изварата директно във формата, който искате да използвате, и за достигане на оптимално тегло. Налични формати: Диаметър 82мм Диаметър 120мм Диаметър 180мм Диаметър 200мм 11 мм x 14 мм блок

Rüspeler Sakaema

Година: 1983

Изход 10000 u/h


Машини за производство, опаковане и порциониране на сирене на Exapro

За професионалистите в производството на сирене процесът на производство и опаковане е деликатен танц на прецизност, ефективност и, разбира се, вкус. В Exapro разбираме колко е важно да разполагаме с машини, които могат да осигурят най-добрия резултат. Като такива, ние сме горди да представим нашата гама от употребявани машини за производство, опаковане и порциониране на сирене в категорията Машини за обработка на храни.

Разбиране на машините: машини за производство на сирене, опаковане и порциониране

Машини за производство на сирене: Те са пригодени да улеснят процеса на производство на сирене, от подготовката на изварата до формоването и пресоването. С подходящите машини постоянен вкус, текстура и качество са постижими партида след партида.

Машини за опаковане на сирене: След като производството на сирене приключи, от решаващо значение е да се гарантира, че то е опаковано идеално, за да запази свежестта и вкуса си. Нашите машини за опаковане на сирене са проектирани да работят с различни видове сирена, било то меко бри или твърд чедър, като гарантират, че всяко парче е плътно затворено, за да запази качеството си.

Машини за порциониране на сирене: Идеални за фирми, които се грижат за различни нужди на клиентите, тези машини точно порционират сирене, независимо дали за опаковане на дребно или за по-нататъшна обработка. Те осигуряват еднаквост в размерите и теглото, което ги прави предимство за фирми, които се стремят към последователност в своите продуктови предложения.

Защо да изберете Exapro?

Exapro винаги е бил нещо повече от пазар; това е общност, в която се събират индустриални професионалисти. Когато решите да купувате или продавате с нас, вие не просто участвате в сделка; вие се присъединявате към мрежа от доверени експерти в индустрията.

Когато решите да се впуснете в областта на употребяваните машини чрез Exapro, вие не инвестирате само в оборудване. Вие инвестирате в доверие, надеждност и широка мрежа от професионалисти, които разбират вашите нужди. Всяка машина, посочена в нашата платформа, е преминала през строги проверки, за да се гарантира нейната функционалност и дълъг живот.

Едно от основните предимства на избора на употребявани машини от Exapro е значителното спестяване на разходи. Не е тайна, че машините – особено специализирано оборудване за обработка на храни – може да бъде доста добра инвестиция. Чрез закупуване на използвано оборудване, което е проверено и одобрено от нашия екип, можете да постигнете подобни производствени стандарти на малка част от цената на чисто нови машини.

Започвайки от скромните €19 000, нашите машини за начално ниво предлагат стабилна функционалност за по-малки операции или стартиращи фирми, които искат да се затвърдят на пазара. Тези машини са стриктно проверени за производителност, което гарантира, че на тази цена вие придобивате машина, която обещава ефективност и надеждност. В горния край на спектъра се предлагат машини на цена до €94 000 за тези, които търсят по-усъвършенствани функции, по-висок производствен капацитет или машини, които комбинират множество функции. 

От друга страна, продаването на Exapro не е просто намиране на купувач; става въпрос за намиране на правилния купувач. Ние се грижим за огромна международна аудитория, което означава, че вашите машини ще бъдат представени на професионалисти от цял ​​свят, осигурявайки по-бърз процес на продажба и по-добра цена.

Едно от явните предимства на избора на Exapro е нашата прозрачност. Ние разбираме тънкостите на индустриалните машини и значението на вземането на информирано решение. Поради това всеки списък е изчерпателен, описвайки критични параметри на машината като производствен капацитет, марка, работни часове и други.

Exapro е платформа, която разбира нюансираните нужди на професионалистите в индустрията. Нашата гама от употребявани машини за производство, опаковане и порциониране на сирене обещава качество, ефективност и надеждност, като гарантира, че вашите продукти от сирене ще се открояват на пазара. Присъединете се към общността на Exapro днес и нека заедно направим производството на сирене безпроблемен процес.

 

Предимства на машините за производство, опаковане и порциониране на сирене

Докато новите машини се предлагат с привлекателността на най-новите технологии и функции, използваните машини за производство на сирене, опаковане и порциониране предлагат множество предимства:

Ефективност на разходите: Една от най-убедителните причини да изберете употребявани машини са значителните спестявания в сравнение със закупуването на чисто ново оборудване. Можете да получите висококачествени машини на малка част от първоначалната цена, предлагайки отлична възвръщаемост на инвестицията.

Ползи от амортизация: Новите машини се амортизират бързо в първите си години. Закупуването на употребявана машина означава, че най-значителната амортизация вече е настъпила, което гарантира по-добро запазване на стойността.

Доказана надеждност: Използвана машина вече е била в експлоатация, демонстрирайки своите възможности и надеждност. Всички потенциални пречупвания или проблеми вероятно са идентифицирани и решени, което гарантира по-плавно интегриране във вашата производствена линия.

По-бърза доставка и настройка: За разлика от новите машини, които може да изискват период на изчакване поради забавяне на производството или доставката, използваните машини обикновено са налични веднага, което води до по-бързо инсталиране и започване на производство.

Ползи за околната среда: Изборът на използвани машини е екологичен избор, който удължава живота на машината и намалява въздействието върху околната среда, свързано с производството на ново оборудване.

Познаване на дизайна: По-старите модели машини понякога могат да бъдат по-удобни за потребителя и по-прости като дизайн, което ги прави по-лесни за работа и поддръжка. Това може да бъде особено полезно за съоръжения, свикнали с по-старо оборудване.

Наличност на резервни части: За някои по-стари модели машини резервните части могат да бъдат по-лесно достъпни и рентабилни. Това е особено вярно, ако машините са от добре позната марка с дългогодишна репутация в индустрията.

Възможност за персонализиране: Използваните машини често могат да бъдат преоборудвани или персонализирани според специфичните производствени нужди, предлагайки гъвкавост без цената на специално изработени нови машини.

Съществуващи отзиви и обратна връзка: При употребявани машини често има възможност да се съберат отзиви от предишни потребители. Това дава представа за производителността, издръжливостта и всички потенциални предизвикателства на машината.

По-кратък период на възвръщаемост на инвестицията (ROI): Поради намалената първоначална инвестиция, фирмите могат да постигнат възвръщаемост на инвестициите за по-кратък период от време, освобождавайки капитал за други начинания или разширения.

С други думи, тези машини осигуряват икономически жизнеспособно и ефикасно решение, особено за фирми, които искат да разширят или подобрят дейността си, без да натоварват силно бюджета ви.

 

Основни машинни параметри на машини за производство, опаковане и порциониране на сирене

Когато купувате или продавате употребявани машини за производство, опаковане и порциониране на сирене на пазар като Exapro, важно е да обърнете внимание на конкретни параметри на машината, за да осигурите безпроблемна и успешна сделка. Ето основните параметри на машината, които трябва да имате предвид:

Тип машина: Разберете конкретния тип машина, с която работите. Дали това е машина за производство на сирене, машина за опаковане или машина за порциониране? Познаването на точната класификация ще ви помогне да насочите към правилната аудитория или да намерите правилната машина за вашите нужди.

Производствен капацитет: Определете количеството сирене, което машината може да произведе, опакова или порционира на час или на ден. Това ще помогне за съпоставяне на капацитета на машината с производствените нужди.

Размер и размери на машината: Измерете физическите размери на машината, включително височина, ширина и дълбочина. Това е жизненоважно за осигуряване на съвместимост с наличното пространство в производствената зона.

Тегло на машината: Общото тегло може да има значение за транспортирането и монтажа. Тежките машини може да изискват специализирано манипулиране или оборудване за преместване.

Консумация на мощност и енергия: От решаващо значение е да знаете енергийните изисквания на машината, независимо дали е електрически или друг източник на енергия, както и нейните нива на консумация. Това помага при оценката на оперативните разходи и осигуряването на съвместимост със съществуващите инфраструктури.

Състояние: Машината в работно състояние ли е? Има ли части, които се нуждаят от ремонт или подмяна? Машина в отлично състояние може да достигне по-висока цена, докато купувачите биха искали да знаят всички съществуващи проблеми преди покупката.

Характеристики и функционалности: Опишете подробно всички специални характеристики или функционалности, които машината може да притежава, като автоматизирани процеси, контроли на сензорен екран или персонализирани настройки.

История на поддръжката: Добре поддържаната машина е по-привлекателна. Осигурете записи за редовна поддръжка, подмяна на части и всякакви основни ремонти. Купувачите биха искали да знаят, че за машината са се грижили правилно.

Наличност на резервни части: Уверете се, че резервните части за машината все още са налични на пазара. Това е жизненоважно съображение за потенциалните купувачи, което гарантира дълголетието и работоспособността на машината.

Сертификати: Ако машината има някакви специфични за индустрията сертификати или отговаря на определени стандарти, маркирайте ги. Това може да подобри привлекателността на машината за купувачи, които се интересуват от безопасността или са фокусирани върху качеството.

Чрез внимателно обмисляне и предоставяне на подробности за тези параметри, продавачите могат да представят своите машини в най-добра светлина, привличайки истински купувачи. Обратно, купувачите могат да използват тези параметри, за да оценят и изберат правилната машина, която отговаря на техните производствени нужди и бюджетни ограничения.

 

Област на употреба

В контекста на покупката и продажбата на пазар като Exapro, разбирането на областите на приложение е от решаващо значение както за купувачите, така и за продавачите, за да се гарантира, че машините отговарят на планираните производствени изисквания. Ето разбивка:

Млечна промишленост: Това е основният сектор, в който масово се използват машини за производство на сирене. От малки занаятчийски производители на сирене до големи млечни компании, тези машини играят решаваща роля в превръщането на млякото в различни видове сирене.

Специализирани единици за производство на сирене: Някои машини са пригодени за производство на специфични видове сирена, било то меки сирена като бри и камамбер, полумеки сирена като синьо или твърди сирена като чедър и пармезан.

Опаковъчни индустрии: Машините за опаковане на сирене обикновено се използват в сектори, фокусирани върху опаковането на млечни продукти. Тези машини гарантират, че сиренето е запазено, защитено и готово за разпространение до търговците на дребно или за по-нататъшна обработка.

Устройства за обработка на храни: Машините за порциониране на сирене намират своето приложение в устройства, които изискват сиренето да бъде сегментирано в определени размери или тегло. Това може да е за опаковане на дребно или за използване на сирене като съставка в други хранителни продукти.

Занаятчийски производители на сирене: По-малките, бутикови производители, които правят ръчно изработени или уникални сортове сирена, също могат да се възползват от тези машини, особено когато увеличават мащаба на операциите си.

Образователни и изследователски институти: Понякога изследователските институти в селското стопанство или храните може да изискват машини за производство и обработка на сирене за експериментални или образователни цели.

Износ и дистрибуция: Компаниите, фокусирани върху износа на млечни продукти, особено сирене, на международните пазари, ще намерят машините за опаковане и порциониране за незаменими, гарантирайки, че продуктите отговарят на световните стандарти за опаковане.

Чрез разбиране и подчертаване на потенциалните области на използване на машините, както купувачите, така и продавачите могат да вземат информирани решения, като гарантират, че оборудването намира правилния дом, където може да се използва в най-пълния си потенциал.

 

Водещи производители на машини за производство, опаковане и порциониране на сирене

Има множество реномирани производители в световен мащаб, които са специализирани в производството на сирене, опаковането и машините за порциониране. Когато навигирате в платформа като Exapro, може да срещнете машини от следните производители:

Tetra Pak: Известен в световен мащаб, Tetra Pak не само произвежда решения за опаковане, но също така предлага набор от оборудване за обработка, включително такова за производство на сирене.

GEA: GEA Group е глобална технологична компания, известна с иновативното си оборудване и решения за обработка на храни, включително производство на млечни продукти и сирене.

Alpma: Специализирана в оборудване за преработка на млечни продукти, Alpma предлага широка гама от машини, от производство на сирене до опаковане.

Saputo Dairy Systems: С богата история в млечния сектор, Saputo предоставя различни машинни решения, съобразени с производството на сирене.

IMA Group: IMA е известна със своите опаковъчни машини и предлага решения за опаковане, които могат да се използват за сирене.

Reiser: Ключов играч в индустрията за хранително оборудване, Reiser предлага машини за порциониране и опаковане на сирене.

SPX FLOW: Техният опит в преработката на млечни продукти се простира до производството на сирене, предлагайки различни решения за оборудване.

ULMA Packaging: Въпреки че предлагат решения за опаковане за множество сектори, ULMA разполага със специфични машини, пригодени за опаковане на млечни продукти и сирена.

Vemag: Известни със своите решения за порциониране, машините Vemag често се използват в съоръжения за обработка на сирене.

Технология за опаковане на Bosch: Сега преименувана на Syntegon, Bosch предоставя множество решения за опаковане на храни, включително такива, подходящи за сирене.

Raque Food Systems: Те произвеждат машини, пригодени за млечната промишленост, включително оборудване за производство на сирене и пакетиране.

Marchant Schmidt, Inc.: Специализирани в оборудване за преработка на млечни продукти и сирене, те предлагат машини за производство на сирене, нарязване и опаковане.

Тези марки могат да означават качеството, издръжливостта и иновациите на машината. Освен това реномираните марки често осигуряват по-добро следпродажбено обслужване, наличност на резервни части и дълъг живот на машината.