Описание
Паста
Компоненти на производствената линия - 42 x 4 mt
Производство 400 кг/час
1.1 Преса Pavan Toresani, модел FPT 130/320, 1999 г., с устройство за тройна купа GRIMM 3P, глава за екструдиране и къс нож за паста
1.2 Група за ламиниране Pavan Toresani
1.3 Формировачка за пълнена паста Agnelli, модел A 500 540, сериен №. 901-0198, 2000 г.
1.4 Пастьоризатор Foodmac, модел E5X2R12C, 800 mm, година 1999
1.5 Сушилня Foodtech
1.6 Охлаждащо устройство
1.7 Вертикална опаковъчна машина Martini VT50 с многоглава везна (Packital) и метален детектор Safeline
1.8 Машина за термоформоване Veripack, модел Freedom XL / FL 166, 2010 г.
1.9 Група за вторична пастьоризация, двойно тяло с охладител, модел X49022, година 2002
Моля, имайте предвид, че това описание може да е преведено автоматично. Свържете се с нас за допълнителна информация. Информацията в тази малка обява е ориентировъчна. Exapro препоръчва да проверите подробностите с продавача преди покупка