Пликове за вмъкване, заграждане и запълване, налични в Exapro, са от основно значение за сектори като директен маркетинг по пощата, таксуване и образование, като подпомагат ефективната обработка на големи обеми поща . Реномирани производители като Pitney Bowes, Kern и Quadient (бивш Neopost) често се представят, предлагайки надеждни и високопроизводителни машини. Тези машини, вариращи предимно между 13 000 евро и 84 000 евро, се грижат за различни размери и материали на пликове, включващи множество станции за вмъкване и разширена възможност за програмиране за персонализирани задачи. Гъвкавостта при работа с различни размери пликове и възможността за вмъкване на множество документи ги прави адаптивни към различни нужди на индустрията. Купувачите на Exapro могат да се задълбочат в различни опции, като вземат предвид фактори като капацитет, скорост, състояние на машината, репутация на марката и допълнителни функции, за да отговарят на конкретни оперативни изисквания. Продавачите могат точно да изброят параметрите на машината и областите на използване, за да привлекат подходящи купувачи. Exapro опростява процеса на покупка и продажба, което го прави основен пазар за осигуряване на машини за обработка на пликове, които отговарят на професионалните нужди и бюджетни съображения. Прозрачната платформа осигурява добре информирани решения, подобрявайки изживяването на потребителите при придобиване на индустриални машини.

Машина за сортиране на писма Böwe Bell+Howell Intellistar MC

Година: 2008

Макс. дължина на хартията 22.9 cm
Макс. единици/мин 133 /min
Макс. ширина на хартията 32.4 cm

Устройство за поставяне на пликове Pitney Bowes DI4100

Година: 2011

Макс. дължина на хартията 16.2 cm
Макс. единици/мин 166 /min
Макс. ширина на хартията 22.9 cm

Устройство за поставяне на пликове NEOPOST DS-200

Година: 2012

Макс. дължина на хартията 229 cm
Макс. единици/мин 80 /min
Макс. ширина на хартията 324 cm

Устройство за поставяне на пликове NEOPOST DS-1200

Година: 2013

Машина за вмъкване NEOPOST 1200 Придобиване на нова NOV 2013 Оборудване в експлоатация при поддръжката на Quadient - 20 милиона пъти Висококапацитетно подаващо устройство за 6000 листа на карета, оборудвано с камера за многокодово оптично четене (QR-Datamatrix-Bar code и др.) + тави за допълнителни документи 1 x тава за 2500 листа A4 2 хибридни тави за картички и листовки Възможност …

Halm EM4

Година: 1999

Макс. дължина на хартията 23 cm
Макс. ширина на хартията 40 cm

Устройство за поставяне на пликове KAS 465 HS-6

Година: 2004

Макс. дължина на хартията 22.9 cm
Макс. единици/мин 100 /min
Макс. ширина на хартията 32.4 cm

Устройство за поставяне на пликове NEOPOST DS-70

Година: 2007

Макс. дължина на хартията 16.2 cm
Макс. ширина на хартията 24.8 cm

Winkler + Dunnebier 102

Година: 1985

Производител Winkler + Dunnebier Модел 102 С тази машина се получават 5 различни вида пликове. Машината е в отлично състояние, още е сглобена и работи, по желание на клиента може да се разглоби. Инструменти за изработка на пликове идват с машината височина на плика 105,110,125,162,176

Устройство за поставяне на пликове Winkler and Dunnebier – W+D W+D - 141 G Blank Fed Envelope Making Machine Ниско работно време

Година: 1970

Макс. дължина на хартията 580 cm
Макс. единици/мин 300 /min
Макс. ширина на хартията 73 cm

W+D 134 Машина за рязане и закърпване на прозорци

Година: 1993

W+D 134 Машина за рязане и закърпване на прозорци Година: 1993 Машината може да се види работеща. Налична веднага.

17 000 €

Вижте продукта

GB Великобритания


W+D Класическа машина за създаване на пликове

Година: 2001

W+D Classic - машина за празни пликове Година: 2001 3 печатни устройства Докторско острие, модул за прозорци, P&S Машината може да се види работеща, Налична веднага.


Winkler + Dunnebier 134 Strip and Window Machine Ниско работно време

Година: 1969

Макс. дължина на хартията 560 cm
Макс. единици/мин 300 /min
Макс. ширина на хартията 480 cm

Устройство за поставяне на пликове MB Bäuerle autoSET B4-6

Година: 2012

Макс. дължина на хартията 25 cm
Макс. единици/мин 233 /min
Макс. ширина на хартията 35.3 cm

Pitney Bowes APS (Advanced Productivity System)

Година: 2012

Макс. дължина на хартията 16.2 cm
Макс. единици/мин 300 /min
Макс. ширина на хартията 22.9 cm

Устройство за поставяне на пликове Hensen Packaging Concept HPC SI 350

Година: ~ 2000

Макс. дължина на хартията 325 cm
Макс. единици/мин 50 /min
Макс. ширина на хартията 280 cm

Устройство за поставяне на пликове Böwe Bell+Howell Criterion

Година: 2019

Макс. дължина на хартията 16.2 cm
Макс. единици/мин 600 /min
Макс. ширина на хартията 22.9 cm

Устройство за поставяне на пликове Böwe Bell+Howell Criterion

Година: 2008

Макс. дължина на хартията 16.2 cm
Макс. единици/мин 600 /min
Макс. ширина на хартията 22.9 cm

Устройство за поставяне на пликове Pitney Bowes FL83 (FX)

Година: 1999

Макс. дължина на хартията 22.9 cm
Макс. единици/мин 200 /min
Макс. ширина на хартията 32.4 cm

Kern 3500

Година: 2007

Макс. дължина на хартията 17.6 cm
Макс. единици/мин 366 /min
Макс. ширина на хартията 25 cm


Устройства за поставяне, затваряне и пълнене на пликове на Exapro: Индустриални машини за подобрени печатни операции

За безброй професионалисти в печатарския сектор поддържането на висококачествени и ефективни машини не е просто необходимост, а спасителен пояс. Тъй като производствените нужди растат, развиват се и се диверсифицират, има нарастващо търсене на най-съвременно оборудване, което може да помогне на бизнеса да остане пред кривата и да отговори на изискванията на клиентите с прецизност и бързина. Една такава категория машини, които играят решаваща роля в тази екосистема, са устройствата за вмъкване, затваряне и запълване на пликове.

Разбиране на устройствата за поставяне, обграждане и изпълнение на пликове

В основата на много печатни операции, особено тези, обслужващи широкомащабни пощенски кампании, маркетингови проекти или сложна документация, лежи необходимостта от устройства за вмъкване, затваряне и изпълнение на пликове.

Уреди за поставяне на пликове: Това са машини, проектирани специално за автоматично поставяне на документи, брошури или други плоски материали в пликове. Те могат да варират от прости настолни модели, подходящи за малки операции, до производствени машини с голям обем, които могат да обработват десетки хиляди пликове за един час.

Приспособления за пликове: Те се фокусират основно върху запечатването на пликовете, след като съдържанието е поставено. Те гарантират, че съдържанието остава защитено и поверително, което го прави готово за доставка.

Изпълнители на пликове: По-всеобхватно решение, тези системи често съчетават характеристиките както на вмъкващите, така и на ограждащите, заедно с допълнителни възможности като сортиране, щамповане и адресиране.

Защо да изберете Exapro за вашите нужди от машини?

Exapro е отличен пазар за използвани промишлени машини, платформа, където професионалисти от цял ​​свят идват, за да намерят най-доброто в машините, включително висококачествено оборудване за печат на пликове.

За купувачите Exapro предлага предимството от достъп до огромен инвентар от машини, който често включва оборудване от водещи производители и марки. Тази широта на избор гарантира, че предприятията, независимо от техния размер или специфични нужди, могат да намерят идеалната машина, която да отговаря на техните операции. Освен това, тъй като машините са втора употреба, те често идват на малка част от цената на чисто новите модели, без да се прави компромис с качеството или функционалността. Нашата платформа предлага широк спектър от цени, разположени между €13 000 и €84 000. Тази гама отразява разнообразието от модели машини, функционалности, капацитет и марки, налични на платформата.

За продавачите изброяването на техните машини в Exapro означава навлизане в глобална аудитория от потенциални купувачи, което улеснява намирането на подходящия клиент за тяхното оборудване. С безпроблемния процес на листване и продажба на Exapro, съчетан с неговата доверена репутация в индустрията, продавачите могат да бъдат сигурни в безпроблемно изживяване при транзакция.

Процесът на покупка или продажба на Exapro е удобен и прозрачен. Платформата гарантира, че всички изброени машини преминават през процес на проверка, добавяйки допълнително ниво на доверие и увереност за всички участващи страни. С помощта на Exapro както купувачите, така и продавачите могат да се съсредоточат върху това, което наистина има значение: подобряване на техните операции и постигане на техните бизнес цели.

За професионалистите в сектора на печата, които искат да надградят, разнообразят или рационализират своите операции, устройствата за вмъкване, затваряне и пълнене на пликове, налични в Exapro, предлагат стабилно решение. Избирайки Exapro, вие не просто избирате машина; вие инвестирате в наследство от високи постижения, ефективност и растеж на предприятието.

 

Основни предимства на устройствата за поставяне, обграждане и изпълнение на пликове

Системите за поставяне, затваряне и изпълнение на пликове играят съществена роля в различни бизнеси, особено тези, които участват в широкомащабни операции за изпращане по пощата или процеси на подробна документация. Тези машини рационализират и автоматизират задачи, които иначе биха били трудоемки и отнемащи време. Ето основните предимства на устройствата за вмъкване, затваряне и изпълване на пликове:

Ефективност и скорост: Тези машини могат да обработват големи обеми пликове за значително по-малко време в сравнение с ръчното поставяне или запечатване. Тази повишена ефективност се изразява в по-бързо завършване на проекти и способност за обработка на по-големи обеми от изпращания.

Постоянство: Автоматизираните машини гарантират, че всеки плик е последователно напълнен, запечатан и обработен. Тази еднаквост е от решаващо значение за поддържането на професионален външен вид и гарантирането, че всички документи или материали са правилно приложени.

Икономии на разходи: В дългосрочен план инвестирането в такива машини може да доведе до значителни икономии на разходи. Чрез автоматизирането на тези задачи предприятията могат да намалят нуждата от ръчен труд и свързаните с това разходи. Освен това по-бързите времена за обработка могат да доведат до намалени разходи за извънреден труд и увеличена производителност.

Намаляване на човешката грешка: Процесите на ръчно поставяне и запечатване на пликове са предразположени към грешки като неправилно подравняване, пропуснати вмъквания или неправилно запечатани пликове. Автоматизираните машини свеждат до минимум тези грешки, като осигуряват по-точни и надеждни резултати.

Гъвкавост: Много съвременни машини предлагат многофункционални функции, като например способността да работят с различни размери пликове или да вмъкват множество документи в един плик. Тази адаптивност позволява на бизнеса да се грижи за различни проекти, без да се нуждаят от множество машини.

Подобрено персонализиране: Някои усъвършенствани модели на тези машини могат да бъдат програмирани за персонализирани задачи, като добавяне на конкретни вмъквания към целеви пощенски съобщения или дори отпечатване на адреси. Тази функционалност позволява на фирмите да приспособят своите съобщения към конкретни аудитории.

Икономия на пространство: Чрез комбиниране на функциите за вмъкване, затваряне и изпълнение в една машина, фирмите могат да спестят ценно пространство в сравнение с използването на отделни устройства за всяка задача.

Безопасност: Автоматизираните машини са проектирани с мисъл за безопасността. Функции като откриване на засядане и автоматично изключване могат да предотвратят потенциални злополуки, като гарантират по-безопасно работно място.

Повишена продуктивност: С по-бързо време за изпълнение и възможност за работа с минимален надзор, фирмите могат да поемат повече проекти или клиенти, което води до увеличени възможности за приходи.

Системите за вмъкване, затваряне и изпълване на пликове предлагат множество предимства, от повишена ефективност и спестяване на разходи до подобрено персонализиране и безопасност. Инвестирането в такива машини може значително да подобри процесите на изпращане и документация на бизнеса, което води до подобрена производителност и удовлетвореност на клиентите.

 

Основни машинни параметри на устройства за вмъкване, обграждане и пълнене на пликове

Когато купувате или продавате устройства за вмъкване, затваряне и пълнители на пликове на пазар като Exapro, от решаващо значение е да вземете предвид конкретни параметри на машината, за да сте сигурни, че оборудването отговаря на нуждите на бизнеса или очакванията на потенциалните купувачи. Ето основните параметри на машината, които трябва да вземете предвид:

Капацитет/Скорост: Това се отнася до броя пликове, които машината може да обработи в рамките на определен период от време, обикновено даден като пликове на час (напр. 10 000 плика/час). Този параметър е от решаващо значение за разбирането на обема, който машината може да обработва.

Съвместимост с размери на пликове: Машините се различават по размерите на пликовете, с които могат да се справят. Уверете се, че машината може да поеме диапазона от размери на пликовете, от които се нуждаете, от малки стандартни размери до по-големи формати.

Брой станции за вмъкване: Това показва колко различни вложки (напр. брошури, писма, пликове за отговори) машината може да обработва в един цикъл. Машина с множество станции за вмъкване позволява по-сложни изпращания.

Гъвкавост на материала: Някои машини могат да обработват по-широка гама от материали, от дебели брошури до тънки листовки. Важно е да знаете капацитета на машината да управлява различни материали.

Механизъм за запечатване: Разберете вида метод на запечатване, използван от машината (напр. намокряне и запечатване, самозапечатващи се пликове) и неговата ефективност и надеждност.

Софтуер & Програмируемост: Усъвършенстваните машини може да се предлагат със софтуерни интеграции, позволяващи персонализирано програмиране, управление на данни и други разширени функции.

Отпечатък/размер: В зависимост от вашето работно пространство, ще трябва да знаете размерите на машината, за да сте сигурни, че се побира удобно и ефективно в наличното пространство.

Изисквания за захранване: Проверете консумацията на енергия на устройството и всички специфични електрически изисквания. Това гарантира съвместимост с електрическата инфраструктура на вашето съоръжение.

Характеристики за безопасност: Проверете за механизми за безопасност, като аварийни спирания, откриване на засядане и защитни предпазители, особено ако машината работи при високи скорости.

Допълнителни функции: Някои машини предлагат допълнителни функции като вградено щамповане, отпечатване на адрес или четене на баркод. В зависимост от вашите операции те може да са от полза.

Наличност на резервни части: Особено за по-стари модели, уверете се, че резервните части са лесно достъпни на пазара. Това облекчава всякакви потенциални нужди от поддръжка и ремонт.

Гаранция & Поддръжка: Докато употребяваните машини може да не се доставят с гаранция от производителя, някои продавачи може да предложат краткосрочни гаранции или услуги за поддръжка.

Когато обявявате или обмисляте машина на платформа като Exapro, подробната и точна информация за тези параметри може да рационализира процеса на покупка или продажба, като гарантира, че и двете страни са добре информирани и могат да вземат уверени решения.

 

Област на употреба

В контекста на покупката и продажбата на платформа като Exapro, познаването на областта на използване е от жизненоважно значение за потенциалните купувачи, за да гарантират, че определена машина ще отговори на техните оперативни нужди, и за продавачите да продават точно оборудването си на правилната аудитория. Ето основните области на приложение на устройствата за поставяне, обграждане и изпълнение на пликове:

Директна поща & Маркетингови кампании: Едни от най-известните потребители на тези машини са фирми, които се занимават с директен маркетинг по пощата. Тези машини рационализират процеса на изпращане на масови писма, независимо дали са промоционални листовки, купони за отстъпка или персонализирани писма.

Таксуване & Обработка на извлечения: Финансови институции, компании за комунални услуги и други доставчици на услуги използват тези машини за изпращане на месечни извлечения, сметки и известия до своите клиенти.

Набиране на средства & Благотворителни организации: Благотворителните организации и организациите с нестопанска цел често изпращат бюлетини, искания за дарения и актуализации до своите поддръжници. Тези машини осигуряват ефективна и навременна обработка на такива пратки.

Абонаментни услуги: Независимо дали става въпрос за абонамент за списание, месечни мостри на продукти или всяка друга услуга, базирана на абонамент, тези машини могат да помогнат за осигуряване на навременно изпращане на материали до абонатите.

Електронна търговия & Каталози: Предприятията за електронна търговия и традиционните търговци на дребно често изпращат продуктови каталози, промоционални оферти и други материали на своите клиенти. Тези машини помагат за ефективната обработка на такива големи пощенски пратки.

Образователни институции: Училища, колежи и университети може да използват тези машини за изпращане на писма за прием, актуализации, съобщения на възпитаници и други институционални писма.

Застраховка & Здравеопазване: Застрахователните компании изпращат документи за полици, формуляри за искове и други съобщения, докато здравните институции могат да изпращат медицински доклади, напомняния за час и актуализации за здравето.

Печат & Издателства: Тези фирми, които често участват в широкомащабни печатни операции, може да имат нужда от такива машини, за да изпращат своите печатни материали, книги и други публикации.

Продаването на билети и & Управление на събития: Компаниите в сектора за управление на събития могат да използват тези машини, за да изпращат билети за събития, пропуски и информационни брошури.

Чрез уточняване на областта на използване при изброяване на машина в Exapro, продавачите могат да привлекат правилните купувачи, които работят в тези сектори. Обратно, купувачите могат да стеснят търсенето си въз основа на техните специфични индустриални нужди, гарантирайки, че инвестират в машини, които са в съответствие с техните оперативни изисквания.

 

Основни производители на устройства за вмъкване, обграждане и пълнене на пликове 

Има няколко реномирани производители на устройства за поставяне, затваряне и пълнители на пликове. Ако разглеждате пазар като Exapro, може да попаднете на машини от някои от известните:

Pitney Bowes: Добре известно име в индустрията за управление на поща и документи, Pitney Bowes произвежда набор от устройства за поставяне на пликове и свързано оборудване, подходящо за различни мащаби на операции.

Neopost (сега Quadient): Друг гигант в индустрията за решения за поща, Neopost предлага разнообразие от машини за обработка на пликове. Оттогава те са ребрандирани на Quadient и техните машини са известни с надеждност и ефективност.

Kern: Водещ производител в сектора на решенията за изпращане и извеждане на документи, Kern произвежда високопроизводителни системи за поставяне на пликове, подходящи за операции с голям обем.

Bell and Howell: С дълга история в индустрията, Bell and Howell разполагат с набор от решения за изпращане на поща, включително устройства за поставяне и поставяне на пликове.

Francotyp-Postalia (FP): FP предлага разнообразие от решения за изпращане по пощата и техните устройства за вмъкване на пликове са предназначени както за малки, така и за големи операции.

Böwe Systec: Специализирана в решения за автоматизация, Böwe Systec произвежда устройства за вмъкване на пликове, известни със своите високоскоростни операции и надеждност.

Müller Apparatebau: Тази компания предлага набор от системи за вмъкване на пликове, подходящи за различни пощенски нужди.

MB Bäuerle: Известни с иновативните си решения за изпращане и сгъване, вложките на MB Bäuerle са оценени заради своята прецизност и ефективност.

Ferag: Въпреки че са по-признати с решенията си за постпечат, Ferag също има линия системи за изпращане по пощата, включително устройства за вмъкване на пликове.

GUK-Falzmaschinen: Въпреки че са известни предимно със своите машини за сгъване, те произвеждат и оборудване за обработка на пликове.

Когато оценявате машини, в допълнение към репутацията на марката, важно е да разгледате спецификациите на машината, възрастта, състоянието и всички налични отзиви или отзиви от предишни потребители.