Как да продадете използваните си машини с Exapro

Започнете да продавате

Защо да продавате на Exapro

Подобно на 40 000 професионалисти, намерете квалифицирани купувачи за вашите машини на индустриалния пазар на Exapro

best price

Вземете възможно най-добрата пазарна цена

added commission

Плащайте нашата добавена комисионна само ако продавате

support

Насладете се на лична помощ от специализиран агент

visibility offers

Възползвайте се от една от най-високите онлайн видимост

leads

Вземете само квалифицирани потенциални клиенти

Дилъри или мениджъри на фабрики: Публикувайте вашите машини безплатно и незабавно привличайте купувачи

Популяризирайте употребяваните си машини онлайн, генерирайте квалифицирани потенциални клиенти и продавайте ефективно на възможната най-добра пазарна цена с Exapro. Не само ще се възползвате от една от най-високите видимости на реклама на пазара (150 гледания годишно), но ще получите лична подкрепа от един специален агент на Exapro, който да ви помогне с оптимизирането на вашия списък, квалифицирането на заявките и ефективното приключване на продажбата .

3 000 000+ професионални посетители всяка година

Комисионната на Exapro се добавя към вашата цена и се плаща само ако продавате през пазара. Без никаква първоначална такса или необходима ексклузивност, това е най-добрата търговска среда, налична на пазара. Можете лесно да управлявате акаунта си и да добавяте толкова реклами, колкото искате. Екипът оптимизира вашите оферти за всички езици и активно търси купувачи чрез мрежите на Exapro.

Така че, ако имате употребявани машини за продажба, не търсете повече, вие сте на правилното място!

Присъединете се към Exapro Marketplace

Платете комисионната само ако продавате

Exapro добавя своята комисионна върху вашата продажна цена:

15%

(min. 1000€)
Търговец на машини ли сте?
Щракнете тук, за да видите как да си сътрудничите с Exapro

Това позволява на агентите на Exapro да започнат преговори с потенциални клиенти и да квалифицират истински купувачи за вашите машини.

Като се ангажира с всяка продажба, Exapro ви позволява да получите най-добрата възможна продажна цена за вашата машина. Целта е проста: намерете сериозни купувачи за вашата машина на справедлива пазарна цена.

Имате нужда от по-ясен пример?

Желана цена: 17 000 EUR
Цената, на която ще го рекламираме: 20 000 EUR
Нашата комисионна: 3 000 EUR

Симулирайте ценообразуването на вашата машина

Комисия Цена с комисионна

Чудите се колко трябва да поискате за вашата машина?

Exapro разработи алгоритъм за ценообразуване, за да осигури реалистични цени за машини на пазара.

Нямате представа за пазарната цена? Ние можем да ви помогнем да определите оптималната цена за вашите машини.

Как да продадете използваните си машини чрез Exapro?

Без такси, лесна регистрация, незабавна регистрация, бързи входящи заявки: не се колебайте повече

Избройте машина
Като първа стъпка продавачът изброява машината, която иска да продаде на нашия уебсайт. Ние поемаме управлението оттам, като превеждаме списъка на 9 различни езика, така че потенциалните купувачи по целия свят да могат да намерят машината. Всичко това безплатно.

1

Агентът на Exapro управлява списъка
Оттук нататък специален агент на Exapro управлява списъка, като го популяризира на нашия сайт и сред регистрирани купувачи в съответната индустрия. Това оптимизира процеса на продажба и осигурява възможно най-голяма експозиция за машината.

2

Купувачите разглеждат уебсайта на Exapro
Благодарение на нашата висока онлайн видимост, ние привличаме повече от 300 000 потенциални купувачи всеки месец, които разглеждат нашия обширен каталог от оферти. Купувачите имат достъп до оферти от над 10 000 продавачи от цял ​​свят.

3

Агент на Exapro обработва запитвания на купувачи
Специализираният агент на Exapro отговаря на всички запитвания на купувачи – отговаря на въпроси и предоставя техническа информация за машината, както и помага при многоезична комуникация. В същото време агентът определя кои са най-сериозните и квалифицирани купувачи, спестявайки на продавачите филтриране през води.

4

Exapro Agent свързва купувача и продавача
След като определи най-квалифицираните купувачи, агентът ги свързва с продавача. След това те комуникират директно помежду си, за да организират преглед на машината на място.

5

Заключете продажбата
След посещение на машината купувачът и продавачът директно сключват сделката. Толкова е лесно Започнете днес.

6

Отзиви на клиенти: отзиви и отзиви от нашите потребители

5 ключа за успешна продажба на Exapro

Чудите се как да увеличите шансовете си за продажба на Exapro? Ние анализирахме хиляди сделки, направени чрез нашия пазар през последните няколко години, за да излезем с тези 5 основни принципа. Ето какво ще ви помогне да се възползвате максимално от продажбата на използвани машини онлайн.

1. Имайте страхотни снимки

В Exapro обява с 10 снимки е 15 пъти по-вероятно да се продаде от обява с 3 снимки. Така че наличието на страхотни снимки е отправната точка за увеличаване на шансовете ви за продажба. Уверете се, че вашите снимки ясно показват оборудването, с добро осветление и фокус. Опитайте се също така да покажете вашите машини от всички възможни страни, със снимки в близък план, както и цялостни снимки, за да позволите на купувачите да получат ясна представа за външните условия на машината. След като това е направено, преминете към вътрешността на машината: снимки на зоната за обработка, масата, конвейера и т.н... ще помогнат на купувачите да оценят състоянието на вашето оборудване. След това помнете, колкото повече снимки, толкова повече шансове за продажба, така че не забравяйте да включите снимки на аксесоари като инструменти, форми, резервни части и т.н. В Exapro можете да качите колкото искате снимки.

photos

2. Изберете правилната категория

В Exapro 70% от купувачите използват търсене по категории, така че изборът на правилната категория е от ключово значение, за да направите използваното оборудване видимо за купувачите. Работихме усилено, за да съставим сложна система за категоризиране, която има смисъл за купувачи и продавачи. Добър пример е категорията „струг“. Повечето пазари използват обща категория „струг“, но тук в Exapro я разделихме на 9 категории струг. Защо? Тъй като вертикалният револверен струг не е същият като струг от швейцарски тип. Затова отделете няколко допълнителни секунди, за да изберете внимателно категорията на вашата обява, за да я направите лесно откриваема за съответните купувачи.

category

3. Напишете подробно описание

Когато пишете описанието си, трябва да имате предвид 2 точки:
Купувачите са много по-склонни да попитат дали имат доверие на вашите обяви - така че предоставянето на много подробности за състоянието, опциите, поддръжката, употребата и причината, поради която продавате вашите машини, ще направи вашите обяви по-надеждни По-дългото описание прави вашите обяви по-видими - нашата вътрешна търсачка, както и Google или Bing, използват съдържанието на описанието, за да показват вашите обяви в страниците с резултати от търсенето. Колкото по-богато на ключови думи и подробно ще бъде вашето описание, толкова по-добре ще се класират вашите обяви в резултатите Като цяло ето какво трябва да знаят нашите купувачи преди покупка: За какво е използвана машината?
Как се поддържаше?
Колко часа/работи има?
От първа ръка ли е?
Може ли да се гледа в производствения процес?
Какви са техническите параметри (информационен лист)?
Какво е включено в машината (части, аксесоари)?
Какви са условията на продажбата? Включено ли е товарене на камион/контейнер?
Какви са размерите и теглото?
Отговорете на всички тези въпроси в описанието си, за да сте сигурни, че сте покрили всичко!

description

4. Споделете цената си от самото начало

Офертите с показана онлайн цена са 3 пъти по-склонни да се продадат от обявите без показана цена. Показването на вашата цена онлайн привлича купувачи, които са много по-квалифицирани, отколкото в други обяви, защото те питат, знаейки колко искате за вашето оборудване. Разбира се, винаги е добре да запазите някакъв марж за отстъпка, тъй като това обикновено се случва, когато работите с употребявани машини. Нашето проучване показва, че при сделки, направени чрез нашия пазар, средната отстъпка е била 11%.

price

5. Бъдете отзивчиви

Когато купувач отправи запитване към вашата обява, той средно е направил същото за 4 други обяви. Отзивчивостта на запитване прави вашата оферта да се откроява в сравнение с останалите. Това е и по-добро обслужване на клиентите, предоставено на купувача, което създава доверие и показва сериозност.

responsive

Запознайте се с екипа

Днес 22 души помагат на купувачи и продавачи на употребявани машини да се свързват по целия свят. Всеки член на екипа на Exapro отговаря за определен индустриален сектор и географска област.

Всяка седмица агентите на Exapro се грижат за стотици запитвания, избират най-сериозните и ги предлагат на продавачите.

user

Baris

Area Manager - Turkey

user

Darya

HR/Office manager

user

Gabriel

Sales Supervisor

user

Hana

Campaign Manager

user

Ilya

Area Manager - Poland

user

Jan

ExaSaas Assistant

user

Jérémie

Area Manager - Germany

user

Loick

Area Manager - France

user

Maciej

CDO

user

Maxime

COO

user

Nikola

HR assistant

user

Raphael

Area Manager - France

user

Robin

Head of Digital

user

Santi

Area Manager - Italy

user

Soulayma

Campaign Manager

user

Thomas

CEO