König Bun production line

Година: 2012

Капацитет 5100 u/h
Тегло на тестото макс. 85 g
Тегло на тестото мин. 35 g

König / Kemper / W&P Industrie Rex T6

Година: 2003

Капацитет 15600 u/h
Тегло на тестото макс. 70 g
Тегло на тестото мин. 50 g

König Rex Classic T5 S / ECO 4000

Година: 2012

Капацитет 5100 u/h
Тегло на тестото макс. 85 g
Тегло на тестото мин. 35 g

Линия за оформяне на хляб SUBAL PHC-110 COMPACT KN4/400 TSM-600

Година: 2004

Тегло на тестото мин. 60 g
Тегло на тестото макс. 600 g

MECATHERM BLOC RT 2

Година: 2011

Капацитет 2500 u/h
Тегло на тестото макс. 400 g
Тегло на тестото мин. 100 g


Dell'oro Производствена линия за тестени заготовки от 100 до 700 гр. тесто: 960 до 2400 парчета на час,

Година: 2022

Капацитет 1700 u/h
Тегло на тестото макс. 700 g
Тегло на тестото мин. 100 g


VMI + Mecatherm MA EH-CR + Tradivider

Година: 2014

Капацитет 2500 u/h
Тегло на тестото макс. 1000 g
Тегло на тестото мин. 200 g

Цялостна линия за производство на хляб POLIN VBS-CB 300/4 SX 6080 GHIGL.

Година: 2010

Модулна линия, която ви позволява да правите всякакъв вид хляб с автоматични решения, пригодени за малки и средни лаборатории. Възможни формати: Настаняване 1 път Деми багет 2 начина 3 начина хот дог 4-посочна френска обувка Деми френски 5 начина 6 начин мини хотдог Миньон 7 начина

Mecatherm Tradivider

Година: 2016

Капацитет 2500 u/h
Тегло на тестото макс. 400 g

Цялостна линия за производство на хляб KEMPER Quadro Line

Година: 2000

Капацитет 8000 u/h
Тегло на тестото макс. 150 g
Тегло на тестото мин. 40 g

Цялостна линия за производство на хляб KÖNIG REX Classic T5 S / ECO 4000

Година: 2012

Капацитет 4500 u/h
Тегло на тестото макс. 85 g
Тегло на тестото мин. 35 g

Линия за производство на хляб Benier, Capway, WP Winkler, Hartmann Combi

Година: 2007

Капацитет 28000 u/h
Тегло на тестото макс. 550 g
Тегло на тестото мин. 40 g

Цялостна линия за производство на хляб WP Haton Bread Line

Година: 2011

Капацитет 1600 u/h
Тегло на тестото макс. 1200 g
Тегло на тестото мин. 100 g

Цялостна линия за производство на хляб WP Haton Bread Line

Година: 2008

Капацитет 3600 u/h
Тегло на тестото макс. 2800 g
Тегло на тестото мин. 300 g

Цялостна линия за производство на хляб WP Haton Crustica line

Година: 2009

Капацитет 1500 u/h
Тегло на тестото макс. 2000 g
Тегло на тестото мин. 200 g

Цялостна линия за производство на хляб WP Kemper, WP-Haton Crustica line

Година: 2009

Капацитет 1500 u/h
Тегло на тестото макс. 1200 g
Тегло на тестото мин. 100 g

Цялостна линия за производство на хляб König Industrie Rex Futura line

Година: 2013

Капацитет 12000 u/h
Тегло на тестото макс. 200 g
Тегло на тестото мин. 30 g

Konig KGV Combi 2000 line

Година: 2003

Капацитет 15000 u/h
Тегло на тестото макс. 140 g
Тегло на тестото мин. 30 g